کاهش دورریز غذا

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

هدف شماره دو سند توسعه پایدار حذف گرسنگی است و هدف شماره دوازده تولید و مصرف مسئولانه است.

متاسفانه دورریز غذا در ایران عدد بالایی دارد که فرآیند کاشت‌، برداشت، تولید و فرآوری، توزیع و فروش و طبخ و نگهداری در منازل و رستورانها را شامل می شود.

هرکدام از ما حداقل در منزل یا رستوران به عنوان مصرف کننده نهایی مسئولیت مهمی در کاهش این دوریز را به عهده داریم.

فرهنگی که نان و برنج را نعمت خدا می داند چگونه به رها کردن غذا در رستوران یا دور ریختن آن در منزل بی اهمیت است؟

گاهی رفتارهایی از سر عادت و ناآگاهی انجام می دهیم که عواقب وحشتناکی به همراه دارد.

از طرفی کاهش دورریز باعث کاهش مصرف و تقاضا و در نهایت کاهش قیمت محصولات خوراکی خواهد شد. کاهش قیمت محصولات خوراکی یعنی تعداد بیشتری از افراد کمتربرخوردار امکان تهیه غذای روزانه را پیدا خواهند کرد.

راه های ساده زیادی برای کم‌کردن دورریز غذا در زندگی روزانه وجود دارد ازجمله:

سفارش غذای اشتراکی

سفارش غذای نیم پرس

کمی کمتر از میزان میل غذا کشیدن

برای کودکان غذای جدا سفارش ندهیم

به میزان نیاز یک وعده غذا بپزیم

در مهمانی ها تعارف را کم کنیم و به میزان‌مورد نیاز غذا بپزیم

اگر نان نیاز نداریم از پذیرفتن آن کنار غذا انصراف بدهیم

و ده ها راه کار ساده بدون هزینه دیگر

 

کپی و انتشار مطالب این سایت در صورتیکه به نفع عموم باشد نه تنها آزاد است بلکه توصیه می شود.
طراحی و پشتیبانی سایت از محسن اسلامی فر - www.eslamifar.com

جستجو