اجتماعی

اولویت شهرداری درباره پاساژ علاءالدین ایمنی است

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالمطهر محمدخانی در نشئت خبری امروز با خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درباره پاساژ علاءالدین، گفت: درباره پاساژ علاءالدین به وضوح از طرف شهردار منطقه 11، معاون شهرسازی و شهردار تهران صحبت شده و آنچه مسلم و قطعی است این است که این پاساژ باید شرایط ایمنی خود را به صورت 100 درصد رعایت کند در این زمینه هیچ تعارفی نداریم و موضوع شوخی‌بردار نیست.

وستان ملل افتتاح شد

وی با بیان اینکه تأمین پارکینگ این مجموعه نیز نیز باید انجام شود، افزود: اولویت ما جابه جایی نیست اما درباره ایمنی تعارف نداریم و این مسیر باید طی شود اما در عین حال به دنبال تسهیل شرایط برای کسب و کارهای آنجا هستیم.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به سفر شهردار تهران به برزیل برای حضور در اتحادیه شهرهای عضو بریکس، گفت: سازمان بریکس که با اضافه شدن کشورهای جدید به «بریکس پلاس» تغییر نام داده، یکی از سازمان های نوظهور بین‌المللی است که نقش موثری بین کشورهای در حال توسعه ایفا می کند.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته و در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی ارتباط با بریکس را دنبال کردیم و این ارتباط در یک سال گذشته هموار شد و در دبیرخانه بریکس در روسیه این ایده از طرف آنها هم مورد پیگیری قرار گرفت، تصریح کرد: در اجلاسیه رسمی آغاز به کار اتحادیه شهرهای عضو بریکس و با رأی تمام اعضای اتحادیه، شهردار تهران به عنوان نایب رئیس انتخاب شد و این اتفاق خوب رقم خورد که نشان دهنده رویکرد بین الملل مدیریت شهری در این دوره است.

محمدخانی درباره ساخت مدرسه در پارک‌ها نیز خاطرنشان کرد: طبق آمار وضعیت مدارس تهران در جدول شهرهای ایرانی یکی از بدترین وضعیت هاست. این مسئله باعث شد دولت و شخص پزشکیان وارد موضوع شود، شهرداری تهران نیز در این زمنیه همراه شد و شهردار پیشنهاد همکاری داد و وظایفی را به عهده گرفت تا مدارس خوب و با کیفیتی ساخته شود‌.

وی افزود: مسیر شناسایی زمین در حال بررسی است اما اینکه گفته شد شهرداری قصد دارد در پارک‌ها مدرسه بسازد به معنای قطع درخت یا جایگزینی مدارس به جای پارکها نیست ممکن است در مواردی بوستان در حال احداث باشد یا در پهنه G قرار داشته باشد که این موارد در حال بررسی است. در برخی بوستان‌ها ساخت کتابخانه داریم در کنار زیرساخت‌های بهداشتی باشد و مدارس هم می‌تواند از فرصت بهره‌مند شود.

محمدخانی درباه برنامه های شهرداری برای عید غدیر، گفت: معاونت فرهنگی در این باره اطلاعات جزئی را ارائه خواهد کرد اما شهرداری در کار سایر نهادها در این زمینه کمک خواهد کرد.

وی درباره گرانی اجاره مسکن و کمک شهرداری به دولت در حوزه اجاره‌داری، گفت: شهرداری در قابل قرارگاه مسکن مجموعه اقداماتی برای تسهیل ساخت وساز انجام داده است. نقطه ای که شهرداری باید کمک کند، کمک به افزایش تولید است و متعهد است که به همه مجموعه هایی دولتی و خصوصی برای افزایش تولید کمک کند.

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا