اجتماعی

جابجایی نمازگزاران عید سعید فطر با بیش از 600 ون و تاکسی

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شادی مالکی؛ مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، اظهار کرد: بیش از 600 ون صبح امروز در محورهای ایستگاه مترو سهروردی, پارکینگ بیهقی پارکینگ مستضعفان, پل سید خندان, ضلع شمالی بزرگراه شهید سلیمانی, پارکینگ حکمت صدرا و گلگشت, و محور تونل رسالت تا پل مدرس خدمت رسانی کردند که با استقبال شهروندان تهرانی مواجه بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: همچنین جهت خدمت رسانی ویژه به نمازگزاران عزیز نیز 33 دستگاه شامل 8 دستگاه سواری در اختیار سازمان اورژانس تهران و 25 دستگاه سواری ویژه ستاد گمشدگان قرار گرفت.

مالکی تاکید کرد: امسال نیز برای نخستین بار حضور تاکسی‌های برقی و خدمات رسانی آنها به شهروندان را داشتیم که بسیار با استقبال خوبی از سوی شهروندان مواجه شدیم.

جزئیات پرداخت وام 1.2 میلیاردی خرید تاکسی‌های برقی تشریح شد

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا