سیاسی

نماینده مجلس: در طول جنگ ۱۲ روزه اروپا و آمریکا می‌خواستند با اقداماتی کودتاگونه، جمهوری اسلامی را از ریشه برکنند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجید دوستعلی، با اشاره به فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران گفت: به‌کارگیری این سازوکار صرفاً با هدف ایجاد جو روانی و هراس‌افکنی در میان مردم صورت گرفته است.

بنا بر روایت خانه ملت، نماینده کرمان و راور در مجلس افزود: مکانیسم ماشه در چارچوب برجام تعریف شده بود، در حالی که امروز اساساً قراردادی به نام برجام در فضای حقوق بین‌الملل وجود ندارد و وقتی توافقی در کار نیست، فعال شدن سازوکارهای وابسته به آن نیز بی‌معناست.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با طرح این پرسش که «کدام یک از طرف‌های مقابل ایران به برجام پایبند بوده‌اند؟» اظهار کرد: آمریکا سال‌هاست از برجام خارج شده و اروپایی‌ها نیز هیچ تعهدی را اجرا نکردند. وقتی برجامی وجود ندارد، صحبت از مکانیسم ماشه نیز بی‌اساس است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر می‌رسد پس از جنگ ۱۲ روزه علیه کشور، قدرت‌های متخاصم تلاش دارند با ایجاد فضای رعب و وحشت، ایران را در هراس نگه دارند. این در حالی است که نه تحریمی از ایران برداشته شده و نه اقدامی باقی مانده که آنها تا امروز انجام نداده باشند.

دوستعلی تصریح کرد: کشورهای اروپایی و آمریکا در جریان جنگ ۱۲ روزه آشکارا از رژیم صهیونیستی حمایت کردند و حتی به دنبال آن بودند که با اقداماتی کودتاگونه، جمهوری اسلامی را از ریشه برکنند. بنابراین، توسل دوباره به مکانیسم ماشه چیزی جز تلاش برای جنگ روانی و فشار روانی بر مردم نیست؛ بی‌تردید مقاومت ملت ایران دشمن را عقب خواهد راند.

۲۹۲۱۸

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا