اجتماعی

85 هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص یافت‌

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌ و پرورش و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در سفر استانی به شهرستان‌های دره شهر و آبدانان با اشاره به جایگاه افتخارآفرین این مناطق در تاریخ انقلاب و دفاع مقدس اظهار داشت: افتخار بزرگی است که در محضر مردم نجیب، خونگرم، زحمت‌کش و نخبه‌پرور این دیار هستم. بخش مهمی از دانش هسته‌ای کشور و سرمایه‌های علمی ما از این منطقه برخاسته‌اند.

وی با ابلاغ سلام صمیمانه دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور به مردم ایلام، اظهار کرد: رئیس‌جمهور به‌دلیل گستردگی استان‌ها امکان حضور در همه شهرستان‌ها را ندارد و وزرا مأمور رساندن پیام او و دریافت مطالبات مردم هستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سخنان امام‌جمعه، فرماندار و اعضای شورا، مسائل منطقه را به دو بخش تقسیم کرد: مسائل کلان و عمرانی: از جمله زیرساخت‌های حمل‌ونقل، کشاورزی، بهداشت و پیگیری موضوعاتی چون وام‌های کشاورزی، کریدورهای حمل‌ونقل، میدان نفتی سمند، فرودگاه نظامی، بیمارستان نیمه‌کاره، کارخانه سیمان و سد ورگر.

وی وعده داد که این موارد را اولویت‌بندی کرده و در گزارش ویژه‌ای به هیئت دولت منعکس خواهد کرد.

کاظمی به پیشرفت پروژه بزرگ تونل ارتباطی کویری اشاره کرد و آن را یکی از افتخارات نظام برشمرد که توسط نخبه‌ای از همین منطقه اجرایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: در این سال‌ها پروژه‌های بزرگی اجرا شده اما فاصله تا نقطه مطلوب زیاد است. ما باید قدردان نعمات جمهوری اسلامی باشیم و آن‌ها را برای نسل جدید نیز بازگو کنیم.

آغاز رسمی طرح تحول کیفی آموزش و پرورش از مهرماه امسال

وی ادامه داد: تمام کشورهای پیشرفته دنیا مسیر توسعه را از آموزش آغاز کرده‌اند. امروز مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی ما، ریشه در غفلت از آموزش و نظام تربیتی دارد. توسعه پایدار از تربیت درست دانش‌آموز آغاز می‌شود و آینده کشور در دست همین دانش‌آموزان است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات موجود در مصرف منابع و بحران‌های اجتماعی، راه‌حل را در تربیت نسلی با فرهنگ درست دانست.

وی از آغاز رسمی طرح تحول کیفی آموزش و پرورش از مهرماه امسال خبر داد و افزود: پس از 46 سال از انقلاب، برای اولین‌بار است که آموزش‌وپرورش به‌عنوان مسئله نخست دولت مطرح می‌شود. این تحول با تأیید و تأکید مقام معظم رهبری و با راهبری مستقیم رئیس‌جمهور در حال اجراست.

به گفته وی، 35 جلسه برای بررسی نظام مسائل آموزش‌ و پرورش کشور تاکنون برگزار شده و در استان ایلام نیز اعتبارات مشخصی با امضای رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و وزیر آموزش‌ و پرورش تعیین شده که جزئیات آن در شورای اداری استان اعلام خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد که کیفیت آموزش، فرهنگ‌سازی، ارتقای هویت ملی و دینی دانش‌آموزان، تقویت آموزه‌های دینی، نماز و قرآن در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد و در تابستان امسال، اقدامات لازم برای تحقق این اهداف آغاز خواهد شد.

کاظمی به تخصیص اعتبار برای شهرستان آبدانان اشاره کرد و گفت: برای شهر آبدانان، 5 میلیارد تومان جهت تجهیزات آموزشی و سرمایشی، 7500 مترمربع برای توسعه فضای آموزشی، 1.5 میلیارد تومان برای هنرستان‌ها، 2 زمین چمن مصنوعی، 500 میلیون تومان برای پژوهش‌سرا و یک سالن ورزشی جدید در نظر گرفته شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: برای نخستین بار پس از سال‌ها، 85 هزار ردیف استخدامی جدید برای تربیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش اختصاص یافت و بنابر عدالت منطقه‌ای، سهم استان‌ها بر اساس نیاز واقعی تعیین می‌شود؛ استان ایلام البته فعلاً دچار مازاد نیرو است.

کاظمی گفت: دولت سال گذشته بهترین عملکرد مالی چهار دهه اخیر را در حوزه آموزش و پرورش ثبت کرده است. پاداش‌ها، حق‌التدریس و سرانه مدارس پرداخت و بخش عمده معوقات بازنشستگان تسویه شده و برای همسان‌سازی نیز 9.7 همت اعتبار در بودجه سال جاری گنجانده شده که پیش از شهریور پرداخت خواهد شد.

وی همچنین خبر داد: مشکل عدم پرداخت حق مناطق جنگی برای سه منطقه آبدانان کاملاً حل شده و از ابتدای 1404 تمام معلمان این مناطق، احکام جدید دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا