اجتماعی

برگزاری مرحله نخست جشنواره "سرود آوای هلال" در بندرانزلی

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نخستین دوره جشنواره سرود «آوای هلال» ویژه اعضای کانون‌های دانش‌آموزی هلال احمر، مرحله اول خود را از 31 فروردین تا 3 اردیبهشت 1404 در اردوگاه مهر بندرانزلی برگزار خواهد کرد.

در این مرحله از رقابت‌ها، 10 گروه سرود برتر از 9 استان کشور متشکل از 150 دانش‌آموز با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. این گروه‌ها پس از گذراندن موفقیت‌آمیز مراحل استانی و کسب رتبه‌های برتر، به مرحله نهایی راه یافته‌اند.

سید هاشم حسینی‌المدنی؛ رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، با تشریح اهداف این جشنواره اظهار کرد: آوای هلال فرصتی استثنایی برای ترویج ارزش‌های انسانی، تقویت روحیه همدلی و گسترش فرهنگ نوعدوستی از طریق هنر متعالی سرود است. این رویداد گواهی بر نقش سازنده نوجوانان در نهادینه‌کردن فرهنگ صلح و بشردوستی در جامعه است.

وی افزود: این جشنواره با محوریت تولید آثار هنری در حوزه مفاهیم بشردوستی، ایثار و فعالیت‌های امدادی برگزار می‌شود و گروه‌های برتر در مراسم پایانی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: مراحل بعدی این جشنواره با حضور منتخبان دختر از 22 استان و منتخبان پسر از کلیه استان‌های کشور در طول سال جاری برگزار خواهد شد.

این جشنواره که با همت معاونت پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برگزار شده است، از طریق فراخوان رسمی در شبکه هلالیتا به آدرس https://eitaa.com/helaal_ahmar اطلاع‌رسانی شد.

شبکه هلال احمر در تمامی لحظات شبانه روز پای کار است

در این رویداد فرهنگی ـ هنری، نزدیک به 13 هزار دانش‌آموز مشارکت فعال داشتند که منجر به تشکیل 461 گروه سرود با عضویت حدود 7000 دانش‌آموز و راهیابی آن‌ها به عرصه رقابت‌های استانی و کشوری شد.

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا