پزشکان باید برای تحصیل در رشتههای کممتقاضی تشویق شوند
– اخبار اجتماعی –
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه بازدید از آزمون فوق تخصصی پزشکی در مرکز طبی کودکان تهران اظهار کرد: امروز در تهران، دو مرکز، آزمون فوق تخصصی رشتههای مختلف پزشکی برگزار شد.
وی افزود: یکی از این مراکز در مرکز طبی کودکان بود که برای بازدید به اینجا آمدم و دیگری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در آنجا نیز آزمون برگزار میشود.
ظفرقندی خاطرنشان کرد: در مجموع، حدود 600 نفر از متخصصین کشور در رشتههای مختلف امروز در این آزمون شرکت کردند. این آزمون بالاترین سطح ارزشیابی در حوزه پزشکی است و از اهمیت بالایی برخوردار است.
"بیهوشی، طب اورژانس و کودکان" کمطرفدارترین تخصصهای پزشکی
به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اکثر شرکتکنندگان در آزمون فوق تخصصی پزشکی، اساتید آینده دانشگاهها و مدرسین رشتههای فوقتخصصی خواهند بود و لازم است این آزمونها با دقت و توجه ویژهای برگزار شوند.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد که ورود این افراد به رشتههای فوقتخصصی، نقشی کلیدی در تأمین مرزهای علمی کشور در آینده خواهد داشت
ظفرقندی با اشاره به بررسی کمبودهای موجود در بازدید امروز خود از آزمون فوق تخصصی پزشکی، گفت: یکی از مسائل مهم این است که برخی از رشتهها ورودی کافی ندارند و باید برنامهریزی و تمهیداتی در نظر گرفته شود تا با تشویق بیشتر، داوطلبان به این رشتهها جذب شوند و از کمبود نیروی متخصص در آینده جلوگیری شود.
به گزارش تسنیم، آزمون فوق تخصص پزشکی در رشتههای مختلف شامل گروههای داخلی، فوقتخصصهای جراحی، کودکان و چند رشته دیگر مانند روانپزشکی اطفال، اورژانس کودکان و آسم و آلرژی برگزار شده است. رشته آسم و آلرژی کودکان و بزرگسالان بهطور مشترک پذیرش دارد.
حدود 600 نفر برای آزمون فوق تخصص پزشکی ثبتنام کردهاند که این آزمون در دو حوزه "مرکز طبی کودکان" و "دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی" در حال برگزاری است.
این آزمون در دو مرحله شامل آزمون کتبی و مصاحبه است که مصاحبه ساختارمند در بهمنماه انجام خواهد شد.
افرادی که در هر دو مرحله صلاحیت لازم را کسب کنند، از مهرماه وارد دورههای فوق تخصص خواهند شد.
انتهای پیام/